Even voorstellen:

Mijn naam is Joke Willemse. Geboren en getogen in Noordwijkerhout. Na wat omzwervingen uiteindelijk weer neergestreken in Voorhout. Ik ben dol op onze mooie bollenstreek.

Ik ben van oorsprong docente Geschiedenis, maar ben voornamelijk werkzaam geweest binnen de re-integratie wereld. Eerst als re-integratiecoach, later als arbeidsdeskundige. Ik vind het heerlijk om mensen een stapje vooruit te helpen, op wat voor manier dan ook en heb dus altijd met veel voldoening met en voor mensen gewerkt. Door deze ervaring en de interesse in psychologie, heb ik geleerd om vaak redelijk snel bij de kern van het probleem te komen, ook als dat voor de cliënt zelf nog niet zo duidelijk is. Om mijn gesprekstechnieken te verbeteren heb ik een opleiding gevolgd tot counselor/coach.

Alleen praten en tot inzichten komen is soms onvoldoende om ook het gedrág te kunnen veranderen. Als je directe toegang hebt tot het onbewuste, kun je nog grotere stappen maken. Daarom heb ik ook een opleiding tot internationaal register hypnotherapeut gevolgd op HBO niveau bij Hypnoworld; een iso gecertificeerd en door verschillende beroepsverenigingen erkend opleidingsinstituut. Om mijn kennis en vaardigheden up to date te houden, volg ik nog regelmatig masterclasses. 

Mocht dit alles je aanspreken, maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake, dan kunnen we kijken of en op welke manier ik jou van dienst kan zijn! Als je hypnose een brug te ver vindt, is coaching natuurlijk ook een goede optie.