Hoe gaat het in zijn werk?

Na het eerste contact volgt een vrijblijvende telefonische kennismaking. Deze duurt 30 minuten en is gratis.

We kunnen dan bepalen of en op welke manier ik je kan helpen.

Vervolgens ontvang je van mij per mail een behandelingsovereenkomst, waarin je hulpvraag staat en wat je met de behandeling zou willen bereiken.

Bij het eerste consult ondertekenen we deze overeenkomst beiden, waarmee je ook aangeeft dat je akkoord gaat met de algemene bepalingen en de privacy verklaring zoals vermeld op de website.  

Na het consult besluiten we of er nog vervolgafspraken nodig zijn en die plannen we dan in. Gemiddeld zijn er 1 tot 3 consulten nodig. De behandelingen vinden om de 2 weken plaats.  

Tarief:

Een consult duurt anderhalf uur. Ik neem dus ruimschoots de tijd voor je. Het tarief voor deze anderhalf uur is € 90,00. Hypnotherapie is vrijgesteld van BTW.

Je kunt contant of d.m.v. pinnen betalen.

Na het consult krijg je de factuur per mail toegestuurd.

Adres en parkeren:

Ik werk vanuit een fijne praktijkruimte ‘Lovte’. Lovte is centraal gelegen in de Bollenstreek en makkelijk bereikbaar vanuit alle omringende plaatsen, zoals Sassenheim, Lisse, Noordwijkerhout, Hillegom en Noordwijk. Maar ook vanaf de A44 ben je er in 10 minuten. Het adres is Loosterweg 4 a, 2215 TL Voorhout. Er is in de omgeving van de praktijk voldoende parkeerplek.

Toegankelijkheid:

De praktijk is helaas niet rolstoeltoegankelijk, omdat er geen lift aanwezig is. 

Cat:

Ik ben aangesloten bij het Collectief van Alternatieve therapeuten. CAT-therapeuten werken volgens de GAT-beroepscode. De beroepscode is gebonden aan het GAT-tuchtrecht.

De GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten) is een rijks erkende Wkkgz geschilleninstantie en een tuchtcollege voor de alternatieve zorg.

Contact:

Joke Willemse

Tel: 06-57245090.